Kauneutta napinpainalluksella!

25.10.2018

Napin painalluksella Kauniimpi iho!

Käyttämällä Zeitgard puhdistusharjaa säännöllisesti päivittäin saat raikkaamman, säteilevämmän, kiinteämmän ja hoidetumman ihon.

Zeitgard puhdistusharja sopii sekä nuorten että aikuisten päivittäiseen ihonhoitoon. Valittavana on kaksi eri harjaspäätä ja harjaan sovitettua puhdistustuotetta. Sensitive puhdistusvoide ja harja sopii herkälle ja kuivemmalle iholle. Normal puhdistusgeeli ja harja normaalista rasvoittuvalle iholle. Molemmat harjat ovat hellävaraisia ja tehokkaita. Dermatest testi on todennut ihonpuhdistuksen olevan 10X tehokkaampi Zeitgard harjalla kuin puhdistus käsin!

Zeitgard harjassa piilee sen salaisuus, joten otetaan harja erityistarkasteluun.

Zeitgard harjaspään yksittäiset kuidut ovat pyöristetyt ja takaavat näin hellävaraisen puhdistuksen. Lisäksi harja puhdistaa värähtelytekniikalla, joka on huomattavasti tehokkaampi hellävaraisempi iholle kuin pyörivä harja. Se mikä tekee Zeitgard harjasta todellisen mestarin on sen hygieenisyys. Normaalisti puhdistusharja tulisi puhdistaa käytön jälkeen todella perusteellisesti, jotta harjaan ei jää bakteereja, jotka ärsyttävät ihoa ja saattaa jopa aiheuttaa tulehduksia. Antibakteeriset MicroSilver kiteet Zeitgard harjassa suojaa harjaa ja estää bakteerien muodostusta. Suoja kestää harjassa jopa 3 kk!

Omalla päivittäisellä käytöllä on selkeästi ollut vaikutusta ihon väriin, kimmoisuuteen ja huokosten puhtauteen. Kasvot tuntuvat raikkailta ja aamulla ihon saa ihanasti heräteltyä. Helppoa puhdistamista, laite antaa äänimerkin 20 sekunnin välein, jolloin on aika siirtyä seuraavalle alueelle kasvoissa. Otsan ja poskien puhdistukseen menee siis 1 minuutti! Lisäksi puhdistan kaulan ja dekolletée alueen. Meikit ja lika jää kätevästi harjaan, joten nopea huuhtelu vedellä riittää. Kasvovesi ja voiteet viimeistelevät puhdistuksen.