Ihana aurinko!

14.05.2018

Aurinko - lämmittävä, rentouttava ja ihana hyvänmielen tuoja. Se saa iloiseksi ja haluamme nauttia siitä mahdollisimman paljon kesäkuukausina. Siksi on tärkeätä huolehtia hyvästä aurinkosuojasta ja ihon hoidosta auringonoton jälkeen.

Mikä on UV-säteily? Lue lyhyesti tästä.

https://www.stuk.fi/aiheet/uv-sateily-aurinko-ja-solarium/auringon-ultraviolettisateily

Kun valitset itsellesi aurinkosuojatuotteet on tärkeätä valita tuotteet jotka sisältävät sekä UVA ja UVB suojan ja ovat myös mielekkäitä käyttää. Levityksen pitää sujua helposti ja tuotteen pitää imeytyä hyvin ihoon, jotta se ei jätä tahmeaksi.

https://www.mtv.fi/teemasivut/kauneusvinkit/ihonhoito/artikkeli/uva-uvb-sk-spf-osaatko-suojautua-auringolta-oikein/3540014#gs.2hM8bdI

Monesti pohditaan ja kysytään riittääkö päivävoiteen tai meikkivoiteen UV-suoja auringossa. Seuraava artikkeli vastaa tähän varsin hyvin.

https://blogit.terve.fi/ostolakossa/spf-aurinkovoiteessa-vai-paivavoiteessa/

Levitä riittävä määrä aurinkovoidetta puhtaalle iholle, noin 15-30 minuuttia ennen auringonottoa. Näin voide imeytyy hyvin ihoon ja muodostaa hyvän suojan. Jos hikoilet tai käyt uimassa, muista lisätä voidetta. Useampi levitys ei kuitenkaan pidennä oleskelu aikaa. Jos voit oleskella auringossa 15 minuuttia polttamatta itseäsi. antaa suojakerroin 20 sinulle 5 tuntia suojaa auringossa (20 x 15min). Muista aina päviän päätteeksi pestä voiteet pois lämpimällä vedellä ja suihkusaippualla ja lopuksi levittää ihoa rauhoittava ja kosteuttava after sun tuote.

LR Health&Beauty Aloe Via Sun tuotteissa on tehokas UVA ja UVB suoja ja ne ovat vedenkestäviä. Aloe vera geelin osuus on voiteissa 40%, joten voidaan puhua ihoa hoitavista tuotteista. Sun Spray spf "30" sisältää 30 % aloe veraa ja viilentävä After Sun Gel Cream jopa 70%.

Erityisesti voisin mainita Aloe Vera Sun Gel Ceam spf "20", jonka ei-rasvainen geelikoostumus on ihanteellinen myös iholle joka reagoi ärtymällä auringossa.

Valikoimaan kuuluu myös ihana Anti-Aging Sun Cream spf "20", joka on tarjoitettu erityisesti kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Se hoitaa ja kosteuttaa ihoa ja sopii loistavasti myös meikin alle käytettäväksi.

Nautinnollisia kesäpäiviä toivottaen,

Anna, kosmetologi Kauneushoitola BeautyBusiness

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/hoitotuotteet/lr_aloe_via/aurinkosuojatuotteet/aurinkosuojatuotteet.html