Minun ihonhoitoni

04.03.2019

Monesti asiakkaat kysyvät mitä tuotteita itse käytän ja miten hoidan kotona ihoani. Ajattelin siis lyhyesti kertoa omasta ihonhoidostani ja tuotteista joita käytän tällä hetkellä. 

Tämä vuodenaika aina innostaa panostamaan ihonhoitoon, talven kuivien ja ihoa rasittavien kuukausien jälkeen. Nyt on hyvä aika tarkistaa ihon kunto ja tarpeet ja uudistaa kotihoitotuotteet ajantasalle. Oma ihoni on pysynyt yllättävän hyvässä kunnossa tänä talvena, yleensä koen enemmän kuivuutta ja väsymystä ihossa mutta nyt ihoni on tuntunut joustavalta ja hyvinvoivalta. Lieneekö salaisuus syksystä asti käyttämässäni hoitoöljyssä..?

Päivittäinen kasvojen pesu tapahtuu Zeitgard puhdistusharjalla, josta kerroinkin aikaisemmassa blogitekstissä. Tämä takaa puhtaan, virkeän ja vastaanottavaisen ihon. Pieni päivittäinen "harjahieronta" auttaa myös ihoa voimaan paremmin. Talvi tuotteeni olivat sopivasti lopussaan joten siirryin nyt käyttämään Beauty Diamonds ihonhoitosarjaa, joka sopii loistavasti myös senkin takia että 50 vuotis päiväni lähestyy kovaa vauhtia ja kiinteyttävät, ihoa uudistavat ja ihon ulkonäköä parantavat tehoaineet ovat enemmän kuin Tervetulleita hoitamaan ikääntyvää ihoa. Sarjaan kuuluvat virkistävä kasvovesi, ihanan pehmeä silmänympärysvoide, päivä- ja yövoide. Päivittäiseen käyttöön kuuluu myös Zeitgard Radiant Youth Oil, levitän muutaman tipan aamuin illoin voiteiden alle. Radiant Youth oil on aivan ihanan tuntuinen kasvoöljy, joka kosteuttaa, pehmentää, uudistaa ja ravitsee ihoa. Öljystä voi lukea lisää aikaisemmassa blogitekstissäni.

Aloe Vera Emergency Spraytä käytän suihkun jälkeen kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa, myös kasvoilla. Halusin tuoda tämän tuotteen myös esille tässä yhteydessä, sillä se ei ole vain ihoongelmiin, auringonpolttamiin, hyttysenpuremiin jne hyvä, vaan myös päivittäisessä ihonhoidossa Emergency Spray on oiva kaveri.

Päivinä jolloin kaipaa erityistä hehkua ja pehmeyttä levitän vielä iholle Serox Instant Skin Perfector tuotetta, joka jättää silkinpehmeän pinnan, silottaa ihon ja tuo nuorekasta säteilyä iholle. Koukuttava tuote siis!

Hoitorutiineihin kuuluvat myös säännöllinen kuorinta ja naamiot. Olen myös elävöittänyt omaa ihoani Timanttikuorinnalla, joka on hoitolassani uusi hoitomuoto. Sen myötä ihostani on tullut pehmeämpi ja paremman värinen.

LR Health&Beauty toi tammikuussa uuden tuotteen markkinoille, Beauty Elixir 5in1 kauneusshotin. Olen kuukauden verran sitä käyttänyt ja huomaan ihossani nyt jo muutoksia. Iho tuntuu täyteläisemmältä ja kiinteämmältä. Tästä tuotteesta ja sen vaikutuksista kirjoitan vähän myöhemmin lisää.

Kaunista kevättä kaikille!

Anna