Tehokasta hoitoa MicroSilver tuotteilla

18.09.2020
antibakteerinen ihonhoito epäpuhtaalleiholle
antibakteerinen ihonhoito epäpuhtaalleiholle
antibakteerinen ja suojaava hoito käsille
antibakteerinen ja suojaava hoito käsille

MicroSilver tuotteet ovat olleet LR Health&Beauty tuotevalikoimassa monta vuotta. Nyt tuotesarja on saanut uutta nostetta tehokkailla uusilla suun hoitotuotteilla. Erittäin ajankohtainen aihe!

Hoitolassa käytän eteenkin epäpuhtaan ihon hoidossa MicroSilver tuotteita ja suosittelen niitä mielelläni kotihoitoon myös. Puhdistusvoide puhdistaa huokoset tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tuotteeseen lisätty salisyylihappo poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta pitäen ihon pehmeänä. Sinkki tukee ihon uudistumista. Sarjaan kuuluva kasvovoide rauhoittaa ja estää tulehduksia.

Mikä tekee Micro Silver tuotteista niin tehokkaat?

Funktionaalisen hoito-sarjan salaisuus on antibakteerisesti vaikuttava teho-aine MicroSilver BGTM. Sen hopea hiukkaset levittyvät sienimäisen rakenteensa ansiosta verkkomaisesti hoidettavan alueen pinnalle. Tämä hopeinen suojaverkko vangitsee tehokkaasti bakteereja ja viruksia. Näin ollen saamme pitkäkestoisen, jopa 12 tunnin suojan hoidettavalle alueelle.

Uudet suun hoitotuotteet: suojaava suuspray ja hoitava suuhuuhde ovat erittäin raikkaita, helppokäyttösiä ja parantaa suun hygieniaa nopeasti. Pahanhajuinen hengitys, karies ja ientulehdus johtuvat usein huonosta suun mikrofloorasta. LR MicroSilver torjuu taudinaiheuttajat, kuten bakteereja ja viruksia, ja auttaa saamaan suun mikroflooran jälleen tasapainoon. Suuhuuhdetta voi käyttää aamuin-illoin pesun jälkeen ja suusuihketta voi kantaa mukanaan ja tarvittaessa raikastaa suuta päivän mittaan. Tästä on tulluut uusi suosikkini! 

Lisää tietoa ja kaikki MicroSilver tuotteet löydät verkkokaupasta. Siellä voi käydä lukemassa tuotteiden kohdalla lisää sisällöstä ja käytöstä.

Raikasta ja hygienistä syksyä toivottaen!

antibakteerinen suunhoito ja suoja
antibakteerinen suunhoito ja suoja
antibakteerinen suunhoito purukumi
antibakteerinen suunhoito purukumi